Berlev’s Rock ‘n’ Roll Hotel startede et koncertfyldt 2019 ud med to velforberedte koncerter, hvor der var ingen tvivl om, at bandet ønskede at starte deres år ud med et brag, der ville demonstrerer deres kærlighed til rockmusikken, hinanden og publikum.

Musikanmeldersiden 33 Plus var ude til koncerten i Viften og de skriver følgende:
“I løbet af koncerten springes der ned fra scenen, der spilles bas stående på trommesættet, der spilles guitar solo med guitaren på ryggen, der leveres lang trommesolo, og der drikkes rigeligt med humleholdigt væske på scenen. ROCK’N ROLL, som da farfar var ung, tilsat kassefri nytænkning – og masser af talent.

Så kan man da ikke bede om meget mere!”

Bandet selv var besluttet på at give den 110% begge aftener. Dette ses blandt andet ved forsanger Esben Hegelunds ekstatiske faren rundt på scenen, bakket om med bandets ihærdige forsøg på at lave en uforglemmelig aften for dem selv og for publikum.

Rock Hotellet fik støtte fra 7-mands orkestreret Boys From Heaven i Viften, der varmede publikum op med deres overbevisende selvkomponeret 80’er rock.
På Kongebryg var det Loud ‘n’ Proud der stod for at varme publikum op med en række af velspillede covernumre i rockmusikkens ånd.

Bandet er i den grad varmet op og de er klar til at sparke dørene ind når de besøger Greve den 30/3. ROCK N ROLL!

Categories: Nyheder