Recent Releases

Close To The Line

You Can Make It!

Berlev’s Rock ‘n’ Roll Hotel udgav debutalbummet “You Can Make It!” den 30. november 2018. To af numrene er beskrevet således:

Walking To The Sunset:
Bevæbnet med en insisterende koklokke og et New Orleans-inspireret trommegroove lægger Søren Berlev fra land på pladens klart mest funky skæring. Han får selskab af et lige så knastørt som potent guitar-bas-riff og en mavepumper af en leadguitar, inden forsanger Esben Hegelund samler tropperne med sin hæse vokal og viser vej mod solnedgangen.

Som lytter er man ikke et sekund i tvivl: Det er tid til at rulle kalechen tilbage, sætte foden på speederen og skrue volumenknappen på 11.

På sangens catchy omkvæd skifter bandet gear med en syret leslie-lyd på guitaren og beskidt pumpende trommer og bas, inden de igen vender tilbage til sangens tunge signatur-riff. Og her slås der med stålsøm fast, at der altid er plads til mere koklokke – såvel som flere fede leadguitar-fills. Sidstnævnte leverer bandets guitarist Erik Winther gang på gang med en pondus og tilbagelænet feeling, der ville have gjort selveste Angus Young ære.

Walking To The Sunset

Troubles:
De fleste af os har vel på et tidspunkt stiftet bekendtskab med den – den evigt fortabte kærlighed, som slap gennem fingrene i et ubetænksomt øjeblik på livets korsvej. På sangen Troubles spøger netop denne som en fortidens dæmon i nutidens selvbebrejdende sangvers, som forsanger Esben Hegelund leverer med stor indlevelse og en hæs vokal.

Resten af rock’n’roll-hotellet bakker op med instrumenter og baggrundsvokaler. Særligt Erik Winthers sublime guitarfills fremstår gang på gang som det perfekt modstykke til sangens melankolske lyrik og understøttes af et afdæmpet beat og bandets unisone vokaler i omkvædene.

Med simple, men ærlige musikalske ingredienser samt producer Flemming Rasmussens legendariske fingre på mikserpulten formår Berlev’s Rock’n’Roll Hotel med Troubles at levere en tidløs rockballede, hvor man som lytter fornemmer at blive lukket indenfor – gennem rock’n’roll hotellets massive døre og ind til menneskene og følelserne bag rockbandet.

Troubles